menu in english language

 

Appetizer :


Chunk of oven fresh baguette with homemade herb butter

Two oven fresh rye bread rolls with dripping

Soups :


Homemade French onion soup (coated with cheese)  -only during wintertime-

Grandma´s traditional soup (clear gulasch soup with sauerkraut)

Small warm dishes :


Half dozen vineyard snails with whipped herb & garlic butter

 

Hearty cold dishes :

Original homemade Blackforest blood and liver sausages

Marinated, smoked goose breast with fresh mushroom slices topped with parmesan cheese (like a 'carpaccio')

fresh, strips of roast beef (cold) with 'remoulade' sauce


Original 'Graubündner' dried beef from Switzerland -dried in the classic or Italian style with cold pressed olive oil and fresh lemon juice-

'Tafelspitz' our style - thin slices of boiled beef with lettuce in a cream vinaigrette sauce


 -An assortment of bread an butter is served with all the above dishes and with the cheeses-

Cheese :

Goat cheese gratined

(French goats cheese gratineed with lemon cream upon, whole-meal bread - nutritionally complete! -)

Selection of cheeses from board (we offer you about 20 different raw milk cheeses; you can choose from a selection)

 

warm goat cheese on rocket salad

Our homemade fancy cheese biscuits (as an accompaniment to your wine)


Desserts :

Vanilla ice cream with caramel sauce

 

Vanilla ice cream with chocolate flakes

Vanilla ice cream with fruit from the rumtopf

Bärbels homemade ice parfait (various flavours)


we recommand a glass of 'Beerenauslese' from our winelist with your chosen dessert


Kinkelstr. 1

53227 Bonn (Oberkassel)

0228  441 558

geöffnet ab 17.00 h
Donnerstag bis Sonntag


wir akzeptieren
we accept
 nous acceptons
accettiamo

Bargeld (cash)  /  Girocard  (deutsche Banken)
(keine Kreditkarten / no credit cards)


Wir bitten um Verständnis:

gerne auf unserer Terrasse bei geeigneten Temperaturen, leider nicht innerhalb der Weinstube.


Lust auf ein gutes Glas Wein?

Senden Sie uns hier unseren Reservierungswunsch - am besten mit Handy-Nummer (bleibt unter uns, versprochen!) - dann erhalten Sie wenn möglich Ihre Bestätigung per eMail oder SMS.

oder auf dem direkten Weg:          Telefon:   0228 441 558



Tipp weitergeben:


Übrigens: Ein  Gutschein  für die Kinkel-Stuben ist ein gern willkommenes Geschenk!


Neues per Mail

Zu spät vom Spargel-Spezial oder unserem besonderen Menü oder von der Präsentation deutscher Spitzenweine erfahren? Das muss nicht sein. Tragen Sie sich hier ein - und Sie bekommen rechtzeitig Bescheid. Und ja: Wer auf der Liste steht, hat bei knappen Kapazitäten natürlich Vorrang!